AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman siyah kedi görmek

Kahve falında kocaman siyah kedi görmek

Kahve falında kocaman siyah kedi görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman siyah kedi gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında kocaman siyah kedi görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman kara kedi görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yüküne ortak olacağına işarettir.

Kahve falında kocaman kedi görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman siyah köpek görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman siyah örümcek görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, kötü günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman siyah fare görmek kısmetlerinin açılacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kocaman yılan görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında siyah kocaman köpek görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir