AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman tırtıl görmek

Kahve falında kocaman tırtıl görmek

Kahve falında kocaman tırtıl görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına alamet eder.

Kahve falında kocaman tırtıl gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kocaman tırtıl görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerinde tırtıl görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafada tırtıl görmek cebinin para göreceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tırtıl öldürmek kırgınlıkların geçeceğine, onu cesaretlendireceğine delalet eder.

Kahve falında tırtıl böcek görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine inanılır.

Kahve falında sarı tırtıl görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında uçan tırtıl görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına inanılır.

Kahve falında tırtıl beslemek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir