AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman bir at görmek

Kahve falında kocaman bir at görmek

Kahve falında kocaman bir at görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, istenmeyen bir yolculuğa, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, akıl vereceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman bir at gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça dalgın olabilirsiniz.

Kahve falında kocaman at görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kime danışacağını bilemez olacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman bir at görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman papağan görmek saygın ve ünlü biri olacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman timsah görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman kaka görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman arı görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman siyah yılan görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman şeftali görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir