AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman bit görmek

Kahve falında kocaman bit görmek

Kahve falında kocaman bit görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına işarettir.

Kahve falında kocaman bit gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla tartışmaktan kaçının.

Kahve falında kocaman bit öldürmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kocaman bit görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına işarettir.

Kahve falında kocaman bir arı görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kocaman kertenkele görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, yakın zamanda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman dolunay görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, keyifli olacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman hediye paketi görmek maddi çıkmazların biteceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman yılan görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, büyük bir yenilgi alacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman makas görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir