AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman hayvan görmek

Kahve falında kocaman hayvan görmek

Kahve falında kocaman hayvan görmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, dertleşerek moral bulacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman hayvan gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almaya veya size ek sorumluluklar yüklemeye çok hevesli kişilere ödün vermemelisiniz.

Kahve falında kocaman hayvan görmek gülmeye hasret kalacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman bir at görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman kestane görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman sümüklü böcek görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman balık yakalamak büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında kocaman deniz görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman portakal görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kocaman bir dolunay görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir