AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman yılan görmek

Kahve falında kocaman yılan görmek

Kahve falında kocaman yılan görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, büyük paralar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında kocaman yılan gördüyseniz:

  • Sağlık sorunları yüzünden ilgilenmeniz gereken şeylere fazla konsantre olamamanız olasıdır.

Kahve falında kocaman bir yılan görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman yılanlar görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kocaman kara yılan görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kocaman yılan görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman sarı yılan görmek bereket ve zenginlik bulacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına inanılır.

Kahve falında kocaman yeşil yılan görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman siyah yılan görmek iyi haberler alınacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman yılan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir