AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman bir arı görmek

Kahve falında kocaman bir arı görmek

Kahve falında kocaman bir arı görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman bir arı gördüyseniz:

  • Rutin ya da resmi programınızın dışına çıkmalısınız.

Kahve falında kocaman bir arı görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman arı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında kocaman kafa görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman ekmek yemek elinin sıkışacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman bir böcek görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman bir ay görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalettir.

Kahve falında kocaman kara yılan görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman örümcek görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir