AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkasını dönüp yatmak

Kahve falında arkasını dönüp yatmak

Kahve falında arkasını dönüp yatmak derde ve kedere düşeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında arkasını dönüp yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında arkasını dönüp yatmak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında arkasından bakmak onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, işinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın arkasından bakmak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına delalettir.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında trenin arkasından koşmak keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arka üst diş görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadasimla gezmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında en arka sırada oturmak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir