AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman akrep görmek

Kahve falında kocaman akrep görmek

Kahve falında kocaman akrep görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman akrep gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Kahve falında kocaman akrep görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Kahve falında kocaman yılan görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kocaman kestane görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kocaman siyah yılan görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman aslan görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kocaman makas görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman bir ay görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman kelebek görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir