AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocadan yüzük almak

Kahve falında kocadan yüzük almak

Kahve falında kocadan yüzük almak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, moralinin yükseleceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına inanılır.

Kahve falında kocadan yüzük almak gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamanız ilerleme sağlamak istediğiniz kon uların önünü açabilir.

Kahve falında kocadan yüzük almak kazancın katlanacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocadan para istemek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kocadan para almak dünya hayatında huzurlu olmaya, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocadan ayrıldığını görmek işinin ehli durumuna geleceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocadan kaçmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocadan saklanmak yeni işler yapılacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kocadan boşanmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski kocadan kaçmak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir