AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocadan para istemek

Kahve falında kocadan para istemek

Kahve falında kocadan para istemek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, arzuların gerçekleşeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, değişik insanlarla karşılaşacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kocadan para istemek gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında kocadan para istemek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocadan boşanmak istemek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret eder.

Kahve falında eski kocadan para almak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocadan kağıt para almak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, hayallerin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kocadan para almak duaların boşa gideceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocadan boşandığını görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocadan altın almak geçimin daha kolay hale geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kocadan çiçek almak haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir