AnaSayfa / Genel / Kahve falında koca balık görmek

Kahve falında koca balık görmek

Kahve falında koca balık görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, onun zamanını çalacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, kurulu düzeninin olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında koca balık gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri yapma yöntemlerinizde aşırıya kaçıyor veya çok fazla sayıda iş yükleniyor olabilirsiniz.

Kahve falında kocasının balık tuttuğunu görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koca balık görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasından tokat yemek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın ayakkabısını görmek daha çok dünya malı edineceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kocayla uyumak birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kocayla yürümek tüm beklentilerini yerine getireceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, beddua ve ah alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanı hasta görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir