AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayla yürümek

Kahve falında kocayla yürümek

Kahve falında kocayla yürümek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, onu uyaracağına, patron koltuğuna yükseleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocayla yürümek gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her konunun ayrıntılarına inmelisiniz.

Kahve falında kocayla yürümek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına işarettir.

Kahve falında kendi kocanı görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın yanında kadın görmek dost çevrenizin genişleyeceğine, kendisine kızacağına inanılır.

Kahve falında kocasıyla nişanlanmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocayı evlendirmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine inanılır.

Kahve falında kocasının silahla vurulduğunu görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını askere gittiğini görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir