AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın ayakkabısını görmek

Kahve falında kocanın ayakkabısını görmek

Kahve falında kocanın ayakkabısını görmek korkularından kurtulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocanın ayakkabısını gördüyseniz:

  • Hemen istediğiniz neticeyi alamazsanız, yaklaşımınızı duruma göre düzeltmelisiniz.

Kahve falında kocasının ayakkabısını giymek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında kocasına ayakkabı almak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında kocanın ayakkabısını görmek hırpalanacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kocasıyla sarılmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, geleceğe dair planlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının ölmüş olduğunu görmek mutluluk dolu haberler alınacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında kocasının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının başkasıyla evli olduğunu görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının saçlarını uzun görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir