AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu koç görmek

Kahve falında boynuzlu koç görmek

Kahve falında boynuzlu koç görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, keyfin kaçacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında boynuzlu koç gördüyseniz:

  • Sonunda insanlar size hak ettiğiniz gibi davranmaya başlıyorlar.

Kahve falında koç boynuzu tutmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında boynuzlu koç görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına delalettir.

Kahve falında boynuzu kırık koç görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işarettir.

Kahve falında büyük boynuzlu koç görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında altın boynuzlu koç görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına alamet eder.

Kahve falında tek boynuzlu koç görmek çok başarılı adımlar atacağına, komşular tarafından kötülenileceğine işarettir.

Kahve falında boynuzsuz koç görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuzlu koç kafası görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir