AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozette oturmak

Kahve falında klozette oturmak

Kahve falında klozette oturmak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında klozette oturmak gördüyseniz:

  • Yeni bir adım atıyor olabilirsiniz.

Kahve falında klozette oturduğunu görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine inanılır.

Kahve falında klozette oturmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında klozete oturmak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında boklu klozet görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına işarettir.

Kahve falında klozete su dökmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında klozette yemek yemek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına delalettir.

Kahve falında klozette kaka görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında klozetin içine düşmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir