AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozete oturmak

Kahve falında klozete oturmak

Kahve falında klozete oturmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, makam ve rızık sağlayacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında klozete oturmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda gereksiz riskler alabilir, ani olaylar veya ani çıkışlar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında klozette oturduğunu görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Kahve falında klozete oturmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, başının derde gireceğine rivayet eder.

Kahve falında klozette oturmak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında klozet kapağı görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine alamet eder.

Kahve falında klozet görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalet eder.

Kahve falında klozete büyük tuvaletini yapmak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu klozet görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde klozet görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir