AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozette oturduğunu görmek

Kahve falında klozette oturduğunu görmek

Kahve falında klozette oturduğunu görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çoluk çocuğa karışacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, saygın biri olacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına inanılır.

Kahve falında klozette oturduğunu gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Kahve falında klozete oturmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına işarettir.

Kahve falında klozette oturduğunu görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında klozette oturmak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında klozetin içine düşmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde klozet görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, onu borçtan kurtaracağına işarettir.

Kahve falında klozet dolusu kaka görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz klozet görmek her istediğini elde edeceğine, talihin yüzlerine güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında klozet kapağı görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir