AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozette kaka görmek

Kahve falında klozette kaka görmek

Kahve falında klozette kaka görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında klozette kaka gördüyseniz:

  • Gereksiz şeyler için para sarfetmezsiniz.

Kahve falında klozette kaka görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında klozet dolusu kaka görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine delalettir.

Kahve falında klozete kaka yapmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında klozetin kırıldığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında klozete büyük abdest yapmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz klozet görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık klozet görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında klozete oturmak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, zararların üst üste geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir