AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu klozet görmek

Kahve falında boklu klozet görmek

Kahve falında boklu klozet görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında boklu klozet gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı konuları hafife almamalı ya da aşırı pozitif olmamalısınız.

Kahve falında boklu klozet görmek güzel günlerin geleceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine işaret eder.

Kahve falında su dolu klozet görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, sevdiği birine hediye alacağına delalettir.

Kahve falında klozette yıkanmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında klozette balık görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında klozete çiş yapmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında klozet taşı görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında klozet dolusu kaka görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalettir.

Kahve falında kirli klozet görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir