AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz klozet görmek

Kahve falında temiz klozet görmek

Kahve falında temiz klozet görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, her zaman şükür içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz klozet gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimseler bile olsalar sırlarınızı açmaktan kaçının.

Kahve falında temiz klozet görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında klozete su dökmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında klozette oturduğunu görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına inanılır.

Kahve falında klozete oturmak derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalettir.

Kahve falında klozette balık görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında klozet sökmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına inanılır.

Kahve falında klozette oturmak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında klozet taşımak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir