AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga etmek küsmek

Kahve falında kavga etmek küsmek

Kahve falında kavga etmek küsmek hayatınızın neşe dolacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kavga etmek küsmek gördüyseniz:

  • Başkalarının faaliyetlerine katılmadan önce araştırmalarınızı yapmalısınız.

Kahve falında kavga etmek küsmek yaşama dört elle sarılacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına alamet eder.

Kahve falında kavga edip küsmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına küsmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine inanılır.

Kahve falında babasına küsmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle küsmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında baba küsmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşla küsmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakın arkadaşa küsmek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir