AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle küsmek

Kahve falında ölmüş biriyle küsmek

Kahve falında ölmüş biriyle küsmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, eline haram para geçeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle küsmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında yakın arkadaşına küsmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye küsmek yaşam standartlarını yükselteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş biriyle küsmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında herkese küsmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga etmek küsmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabaya küsmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği biriyle küsmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kuzenle küsmek rekabet edebilme gücünün artacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir