AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanaya küsmek

Kahve falında kaynanaya küsmek

Kahve falında kaynanaya küsmek ekmek bulamayacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, işlerinin gerileyeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynanaya küsmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki gereksiz yükleri atıp hafifleme konusunda karşı konulmaz bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında kaynanaya küsmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanla küsmek yükseleceğine, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kavga etmek küsmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle küsmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine yorulur.

Kahve falında en iyi arkadaşla küsmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birine küsmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşına küsmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisine küsmek nice noksanlık içinde olduğuna, kendini dünya malları edinmeye vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir