AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayla küsmek

Kahve falında kocayla küsmek

Kahve falında kocayla küsmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocayla küsmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım için zaman harcayabilirsiniz.

Kahve falında kocayla küsmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kocasıyla küsmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasına küsmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında anneye küsmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga etmek küsmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, kısmetlerin azalacağına alamet eder.

Kahve falında eşinden küsmek ferahlık veren sözler duymaya, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşınla küsmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yakın arkadaşınla küsmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir