AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızlık zarının kanadığını görmek

Kahve falında kızlık zarının kanadığını görmek

Kahve falında kızlık zarının kanadığını görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Kahve falında kızlık zarının kanadığını gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, fiziksel ya da mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda ki duraksama sona eriyor.

Kahve falında kızlık zarının kanadığını görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarının patlaması görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı görmek içine kapanacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızlık zarı bozduğunu görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızlık zarı bozulmasını görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı patlaması görmek güvenini sarsacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında kızlık zarı patladığını görmek kafasını toparlayamayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarından kan geldiğini görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir