AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızlık zarından kan geldiğini görmek

Kahve falında kızlık zarından kan geldiğini görmek

Kahve falında kızlık zarından kan geldiğini görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, fırsatların elden kaçacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalettir.

Kahve falında kızlık zarından kan geldiğini gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı veya sunmanız gerekenleri sunum biçiminizi güçlendirmek için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında kızlık zarından kan geldiğini görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kızlık zarı kan görmek anne baba dualarının alınacağına, yeni mallara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kızlık zarı patlatmak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalet eder.

Kahve falında kızlık zarı yırtılması görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulur.

Kahve falında kızlık zarı kanı görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına inanılır.

Kahve falında kızlık zarının patladığını görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kızlık zarını bozmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kızlık zarının patlamasını görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, muradına eremeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir