AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızlık zarı patladığını görmek

Kahve falında kızlık zarı patladığını görmek

Kahve falında kızlık zarı patladığını görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kızlık zarı patladığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak olan kriz durumlarında pasif kalırsanız beceriksiz durumuna düşebilirsiniz.

Kahve falında kızlık zarı patladığını görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında kızlık zarının patladığını görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kızlık zarının kanadığını görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında kızlık zarı bozulduğunu görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızlık zarı bozmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kızlık zarının bozulmasını görmek eşi ile problemler yaşayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarının yırtılması görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir