AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızlık zarı bozduğunu görmek

Kahve falında kızlık zarı bozduğunu görmek

Kahve falında kızlık zarı bozduğunu görmek kişinin sıkıntıların artacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı bozduğunu gördüyseniz:

  • Size karşı gelecek kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kendi kızlık zarını bozmak onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kızlık zarını bozmak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kızlık zarını bozmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kızlık zarı bozmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına inanılır.

Kahve falında kızlık zarı bozduğunu görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına inanılır.

Kahve falında kızlık zarı kan görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızlık zarının kanadığını görmek hevesinin kursağında kalacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında kızlık zarının olmadığını görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir