AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaştan para almak

Kahve falında arkadaştan para almak

Kahve falında arkadaştan para almak kariyerinin yükseleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, zorlukların günden güne artacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaştan para almak gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının parasını görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının para dağıttığını görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının elinde para görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, saygın ve ünlü biri olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaştan para almak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşında para görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaştan demir para almak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına para çıktığını görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşından para almak başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir