AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşından para almak

Kahve falında bir arkadaşından para almak

Kahve falında bir arkadaşından para almak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşından para almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri konusunda kafanız net olmayabilir.

Kahve falında arkadaşının para dağıttığını görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın elinde para görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına borç para vermek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından para almak aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elinde para görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşa borç para vermek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında yakın arkadaşından para almak variyet sahibi olacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaştan bozuk para almak elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir