AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının parasını görmek

Kahve falında arkadaşının parasını görmek

Kahve falında arkadaşının parasını görmek dertlerin biteceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, işlere nazar değeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının parasını gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konularda sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında arkadaşının para çaldığını görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşına para verdiğini görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, güzel haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşına kağıt para vermek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşından para almak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının parasını çalmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşından bozuk para almak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaştan bozuk para almak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir