AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşında para görmek

Kahve falında arkadaşında para görmek

Kahve falında arkadaşında para görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, stres içinde günler geçireceğine, ortaklıkların bozulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yüzlerin asılacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşında para gördüyseniz:

  • Tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan tartışmalı ortamlara girmek imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında arkadaşından kağıt para aldığını görmek yarınlarına inanacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından para almak hayatının alt üst olacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının para verdiğini görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşına para vermek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakın arkadaşından para almak çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşına kağıt para vermek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşından bozuk para almak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, iyilik bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir