AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaştan demir para almak

Kahve falında arkadaştan demir para almak

Kahve falında arkadaştan demir para almak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaştan demir para almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde kendinizi bir rekabet ortamında ya da mücadele etmek zorunda bulabilirsiniz.

Kahve falında arkadaştan demir para almak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye demir para vermek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğa demir para vermek iyi geçiminin devam edeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında cebinde demir para görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir ve kağıt para görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, iş projelerinin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında demir paralar bulmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında demir para görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalettir.

Kahve falında yolda demir para görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir