AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızıyla zina yapmak

Kahve falında kızıyla zina yapmak

Kahve falında kızıyla zina yapmak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında kızıyla zina yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınız veya egonuz nedeniyle amatör bir imaj çizme riskiniz olabilir.

Kahve falında kızıyla zina yapmak eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının zina yaptığını görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, komşularla ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızıyla zina etmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını zina yaparken görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, hayat boyu çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş biriyle zina yapmak şansının kendisinden yana gideceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Kahve falında zina yapmak para yatıracağına ve zarar edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında babayla zina yapmak ev sahibi olunacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle zina yapmak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir