AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının zina yaptığını görmek

Kahve falında kızının zina yaptığını görmek

Kahve falında kızının zina yaptığını görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında kızının zina yaptığını gördüyseniz:

  • Evinizin veya ailenizden birinin sağlıklı yapısını ilgilendiren konular veya sağlık konuları ön plana çıkabilir.

Kahve falında kızının zina yaptığını görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızıyla zina yapmak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kızını zina yaparken görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kızıyla zina etmek yüzünde güller açacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında akrabasıyla zina etmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini zina yaparken görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle zina etmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına yorulur.

Kahve falında kocasının zina ettiğini görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir