AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızıyla zina etmek

Kahve falında kızıyla zina etmek

Kahve falında kızıyla zina etmek hedeflerini gerçekleştireceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızıyla zina etmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız ya da maddi durumunuzla ilgili konularda gergin konuşmalara açıksınız.

Kahve falında kızıyla zina yapmak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında kızını zina yaparken görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kızının zina yaptığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kızıyla zina etmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle zina yapmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulur.

Kahve falında eşinin zina ettiğini görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının zina yaptığını görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında bir erkekle zina yaptığını görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir