AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla zina yapmak

Kahve falında babayla zina yapmak

Kahve falında babayla zina yapmak hasret kaldıklarına kavuşacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, şansın kaçacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, tebrik edileceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işaret eder.

Kahve falında babayla zina yapmak gördüyseniz:

  • Kalıcı ya da devamlı olabilecek bazı kazançlar sağlamanız mümkündür.

Kahve falında babayla zina yapmak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında babasının zina yaptığını görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayla zina etmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını zina yaparken görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına inanılır.

Kahve falında babasıyla zina yaptığını görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ablasıyla zina yapmak eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeşiyle zina yapmak aile içinde huzurunun yerinde olacağına, giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek erkeğe zina yapmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, başarısız olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir