AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle zina yapmak

Kahve falında ölmüş biriyle zina yapmak

Kahve falında ölmüş biriyle zina yapmak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, emeklerinin heba olacağına, art niyetli kişilere uyacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle zina yapmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan teklifleri veya fikirleri ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında evli kadınla zina yapmak Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşınla zina yapmak ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle zina yapmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş biriyle zina yapmak kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında zina yapmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına delalettir.

Kahve falında köpekle zina yapmak içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, elinin sıkışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle zina yapmak parasal anlamda rahat edeceğine, hırsızlık yapacağına inanılır.

Kahve falında bir kadınla zina yapmak verilen sözlerin tutulamayacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir