AnaSayfa / Genel / Kahve falında zina yapmak

Kahve falında zina yapmak

Kahve falında zina yapmak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında zina yapmak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi açıkça dile getirerek yolunuzda ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Kahve falında evli kadınla zina yapmak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle zina yapmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kızıyla zina yapmak sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında annesiyle zina yapmak kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında zorla zina yapmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşle zina yapmak işe ve aşa kavuşacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle zina yapmak kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle zina yapmak kırgınlık yaşanacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir