AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayınvalidesiyle tartışmak

Kahve falında kayınvalidesiyle tartışmak

Kahve falında kayınvalidesiyle tartışmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye tabir olunur.

Kahve falında kayınvalidesiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Kahve falında kayınvalideyle tartışmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayınvalidesiyle tartışmak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kayınvalidesini hasta görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, gelirinin de artmayacağına işarettir.

Kahve falında kayınvalidenin görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve kayınvalide görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayınvalidesiyle kavga etmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kayınvalidenin elini öpmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kayınvalideden altın almak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir