AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğulan kişiyi kurtarmak

Kahve falında suda boğulan kişiyi kurtarmak

Kahve falında suda boğulan kişiyi kurtarmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, malının artacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, para sahibi olacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında suda boğulan kişiyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlerde kendinizi vazgeçilmez birisi gibi göstermeniz istediğiniz imajı oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında suda boğulan kişiyi kurtarmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtarmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine alamet eder.

Kahve falında suda boğulan birini kurtardığını görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak verilen kararların geri çekileceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine inanılır.

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini suda boğulmaktan kurtarmak büyük zararlardan kurtulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında suda boğulanı kurtarmak herkesten ileriye gideceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında suda boğulan bebeği kurtarmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir