AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının kesildiğini görmek

Kahve falında kızının kesildiğini görmek

Kahve falında kızının kesildiğini görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulur.

Kahve falında kızının kesildiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konulara dayalı değişikliklerden uzak durun.

Kahve falında kızının saçının kesilmesini görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına delalet eder.

Kahve falında kızının kesildiğini görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kızının saçının kesildiğini görmek çaresiz durumlarda kalacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına işarettir.

Kahve falında kızının parmağının kesildiğini görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kızının boğazının kesildiğini görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının saçlarının kesildiğini görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boyun kesildiğini görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında saçının kesilmesi ve ağlamak kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir