AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlı kızı görmek

Kahve falında nişanlı kızı görmek

Kahve falında nişanlı kızı görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok günah işleyeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlı kızı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda beklenmedik davetler, teklifler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında bi kızın nişanlandığını görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızla nişanlanmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret eder.

Kahve falında bekar kızı nişanlı görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızına nişan yapmak zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında bekar kızın nişanlandığını görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında kızını nişanlanmak refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızın nişanlandığını görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalettir.

Kahve falında güzel bir kızla nişanlanmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, hayırlı işlerde yer alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir