AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorluk okumak

Kahve falında doktorluk okumak

Kahve falında doktorluk okumak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, malların artacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, engel tanımayan biri olacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktorluk okumak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde, imajınızda veya yaşam standartlarınızda bir üst aşamaya atlamak üzeresiniz, fırsatlar var.

Kahve falında doktorluk okumak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktordan randevu almak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, yüzünü güldüreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil önlüklü doktor görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş doktoruna gitmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktorlar görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında diş doktoru olduğunu görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir