AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının denize düştüğünü görmek

Kahve falında kızının denize düştüğünü görmek

Kahve falında kızının denize düştüğünü görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kendinden emin adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden gelen bazı sevinçleriniz olabilir.

Kahve falında kızının denize düştüğünü görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının camdan düştüğünü görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kızını balkondan düştüğünü görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının suya düştüğünü görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının dereye düştüğünü görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının düştüğünü görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, neşenin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kızının damdan düştüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir