AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının düştüğünü görmek

Kahve falında kızının düştüğünü görmek

Kahve falında kızının düştüğünü görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına işaret eder.

Kahve falında kızının düştüğünü gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz konularda beklenmedik ilerlemeler yaşanabilir.

Kahve falında kızının damdan düştüğünü görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işarettir.

Kahve falında kızının balkondan düştüğünü görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızın düştüğünü görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının çukura düştüğünü görmek kısmetli bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının düştüğünü görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kızını balkondan düştüğünü görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını düşerken görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kızının merdivenden düştüğünü görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, gelişim içine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir