AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde çiş görmek

Kahve falında evde çiş görmek

Kahve falında evde çiş görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde çiş gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeterliliğinizi, bilginizi veya potansiyelinizi gösterme şansı bulabileceğiniz önemli bir olanak yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında eve çiş yapıldığını görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında evde çiş yapmak kime gideceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde çiş görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında dışarı çiş yapmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yola çiş yapmak maddi konuların ferahlığa çıkacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun çişini yaptırmak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, çok dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dışarıya çiş yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek çişi görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir