AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını sarhoş görmek

Kahve falında kızını sarhoş görmek

Kahve falında kızını sarhoş görmek ona şifa olmayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında kızını sarhoş gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınıza elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsiniz.

Kahve falında kızının sarhoş olduğunu görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına yorulur.

Kahve falında kızını sarhoş görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü sarhoş görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi sarhoş görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, dönülmez yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarhoş dövmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın sarhoş olduğunu görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına delalet eder.

Kahve falında sarhoşla kavga etmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir