AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını nişanlamak

Kahve falında kızını nişanlamak

Kahve falında kızını nişanlamak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, başarılı bir kişi olunacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını nişanlamak gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında kızını nişanlamak kırılan kalbin onarılacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu nişanlamak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunu nişanlamak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalettir.

Kahve falında birini nişanlamak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, önünün kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanladığını görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, borçlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında kızarmış but görmek ferahlığa çıkılacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek insanların yolunu aydınlatacağına, büyük bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının gelinlik giydiğini görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir